

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Трябва ви извара и около час време
Направете тази мераклийска баница за минути
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
За да приготвите най-добрата баница, не е нужно да добавяте никакви скъпарски съставки, а само да нарежете корите на ивици и да ги нагънете в сместа, като ги напоите добре
Забравете за стандартните и скучни рецепти, приготвили сме ви нещо уникално
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия